Слабке місце організму – нирки, розлад функцій виділення, видалення шлаків і солей. Погане виділення відбивається на стані шкіри. Стратегія харчування – не перевантажувати організм, особливо жирами і солодким, солодощі знижують імунітет Терезів до інфекції, яка, особливо у жінок, має тенденцію гніздитися у ниркових мисках і сечовивідних шляхах. Терезам показані борошняні та макаронні вироби, страви з пониженим вмістом солі, приправлені ароматичними травами. Не рекомендуються сирокопчені вироби, маргарин і надмірне споживання молока. У той же час кисломолочні продукти благотворно впливають на обмін речовин у Терезів. У дієті повинно бути присутньою достатня кількість хліба, рису, свіжих і варених овочів, фруктів, особливо слив, персиків і абрикосів. Для зміцнення вен Терези мають потребу в постійному надходженні вітаміну E в організм. Природними джерелами вітаміну E є пророслі злаки, солод, люцерна, рослинна олія. Для поліпшення крові Терезам потрібно мідь (огірки, морські молюски типу мідій, редис, салат, буряк, чорна смородина, полуниця, журавлина, лобода). Необхідно, порадившись з лікарем, підібрати собі мінеральну воду та вживати її щодня, особливо вранці натщесерце та ввечері перед сном. Енергетична сіль – фосфати калію і натрію (горіхи, полуниця, суниця, гречка, пшоно).